سایت بهترین ابزار



تاثیر اندازه فر بر قدرت و ضعف قهرمانان در شاهنامه فردوسی

در این مقاله تلاش می شود تا تاثیر اندازه فر بر ضعف و قدرت قهرمانان در شاهنامه فردوسی بررسی شود

دانلود تاثیر اندازه فر بر قدرت و ضعف قهرمانان  در شاهنامه فردوسی

فرّ
فره ّ ایزدی
خوره
زرتشت
شاه
پهلوان
اوستا
معنی فر
شاهنامه فردوسی
تاثیر اندازه فر بر قدرت و ضعف قهرمانان
دانلود مقاله ادبیات
دانلود مقاله ترجمه شده ادبیات
دانلود مقالات ترجمه شده رشته ادبیات
دسته بندی ادبیات و زبان فارسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 63 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

دانلود مقاله رشته ادبیات

تاثیر اندازه فر بر قدرت و ضعف قهرمانان  در شاهنامه فردوسی

 

عنوان انگلیسی:

The effect of amount of Splendor on hero's strengths and weaknesses in Shahnameh

 

چکیده :

در  این  مقاله  تلاش می شود تا تاثیر اندازه فر بر ضعف و قدرت قهرمانان در شاهنامه فردوسی بررسی  شود.

پس  از بررسی  معنای لغوی و اصطلاحی  فرّ و  تغییر و تحولی که در آن  شکل  گرفته است  به بررسی  انواع  فرّ می پردازیم سپس به تاثیر اندازه فر بر ضعف و قدرت قهرمانان در شاهنامه فردوسی خواهیم پرداخت .

البته بررسی و بیان کامل و جامع این موضوع با تمام ابعاد آن با توجه به محدودیت و ظرفیت مقاله ممکن نیست و  نظر دانش پژوهان را در این موضوع به رساله دکتری اینجانب دعوت می کنم   .

 

واژگان کلیدی  :

فرّ

فره ّ ایزدی

خوره

زرتشت

شاه

پهلوان

اوستا

 

مقدمه :

انسان های بزرگی در جامعه منشاء اثر های شگرفی بودند که گاه دیگران توان ادراک آن را نداشتند . در بسیاری از شرایط ، وجود  ویژگی ، خصوصیت و  قدرت خارق العاد ه نیز بر پیچیدگی  این  موضوع  می افزاید .

 این توان مضاعف وحتی بالاتراز آن، همان است  که درفرهنگ ایران باستان درسایه ی فرّو فیض الهی به انسان های ویژه ای عنایت  می شود  .

شایسته است تا با تلاش و دقت در گوشه های گوناگون  این عنوان در کوتاه ترین مجال  که از حوصله ی مقاله خارج نشود به بررسی ابعاد  مختلف آن بپردازیم ونظر خوانندگان عزیز ومحقق رابه مطالعه ی آثار متعددی که دراین زمینه توسط صاحب نظران تحقیق و جستارشده است جلب نماییم.

 

فهرست مطالب

چكیده

مقدمه

روش تحقیق

هدف تحقیق

معنی واژه فرّ

معنی اصطلاحی فـــرّ

دارندگان فر و چگونگی انتقال آن

تاثیر اندازه فر بر ضعف و قدرت قهرمانان

جهان به فرّ نیازمند است

فرّ پنهان كردنی نیست

فرّ در زمان  شادی  درخشان تر می شود

با انجام كارنیك فرّه ازدست رفته بازمی گردد می شود

كم فروغی فر مساوی با مرگ ونابودی است

كم شدن فروغ فرّ موجب ویرانی بارگاه می شود

بی فروغی فرّ موجب خشكسالی ،كینه ودشمنی می شود

نبود فرّ موجب حمله دشمن می شود

 غرور موجب نابودی فر می شود

نتیجه

منابع و مآخذ

دانلود تاثیر اندازه فر بر قدرت و ضعف قهرمانان  در شاهنامه فردوسی



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
پاورپوینت آفات مهم گیاهی

پاورپوینت آفات مهم گیاهی

دانلود پاورپوینت آفات مهم گیاهی

پاورپوینت آفات مهم گیاهی
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل1277 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل51

پاورپوینت آفات مهم گیاهی

مگس خربزه

زیست شناسی

•در حشرات این خانواده رگ subcostal همیشه در انتها با یك زاویه قائمه خمیدگی نشان می دهد وقبل از ان كه به لبه بال برسد محو می گردد. زمستان را بصورت شفیره در عمق 8 تا 10 سا نتی متری خاك به سر می برد.در اواسط بهار كه بوته های خربزه شروع به گل دادن می كنند مگس ها خارج شده و با تخمریز خود میوه هایی را كه تازه از گل در امده اند را سوراخ می كنند و از شیره هایی كه از ان خارج می گردد تغذیه می نمایند. 7 تا 10 روز پس از خروج و تغذیه و مگس ها جفت گیری كرده و ماده ها تخمهای خود را در داخل پوست میوه می گذارند.تخمریزی انفرادی است و هر مگس ماده حدود 100 عدد تخم می گذارد.

کنترل مگس خربزه

1- مبارزه زراعی بدین ترتیب صورت می گیرد كه میوه كوچك را در برگ گیاه پیچیده و زیر خاك می گذارند تا از حمله مگس محفوظ بماند.این عمل هنگام گل گیری خربزه و طالبی انجام می گیرد.

و...

دانلود پاورپوینت آفات مهم گیاهی



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
پاورپوینت انواع گلخانه

پاورپوینت انواع گلخانه

دانلود پاورپوینت انواع گلخانه

پاورپوینت انواع گلخانه
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل999 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل32

پاورپوینت انواع گلخانه

تعریف گلخانه

گلخانه بخش محدودی از فضاست كه در آن كلیه عوامل محیطی قابل كنترل بوده و برای كشتهای متراكم و تولید محصول خارج فصل و یا خارج از محیط طبیعی گیاه احداث میگردد. 

مفهوم گلخانه

هر گیاهی برای داشتن رشد مطلوب نیاز به شرایط خاصی از نظر شدت نور، دمای روز و شب، میزان رطوبت نسبی هوا و رطوبت خاک دارد. گلخانه یا greenhouse، به ساختمانی با اسکلت چوبی یا فلزی و با شرایط تحت کنترل (دما، رطوبت، نور، دی‌اکسید‌کربن و ...) اطلاق می‌شود كه با مواد شفاف (شیشه یا پلاستیک) به منظور عبور نور طبیعی جهت رشد و نمو گیاهان پوشانده شده است. 

عوامل تاثیر گذار در احداث

1. تأمین نور مورد نیاز. مهمترین عامل نور است. تأمین نور برای گیاهان گلخانه‌ای بسیار مهم است. در روزهای ابری و زمستانی و در مناطقی كه مقدار نور كمتر است از نورهای مصنوعی استفاده می‌كنند و گلخانه‌‌ها باید در جهتی ساخته شوند كه نورگیر باشند. اسکلت و پوشش گلخانه نیز باید طوری طراحی و ساخته شود که نور کافی به گیاه برسد. در روزهای پرنور تابستان نیز با کشیدن حصیر یا توری‌‌های تیره‌رنگ یا پاشیدن گل و رنگ‌های قبل شستشو روی پوشش گلخانه باید مانع از نفوذ نور اضافی به گلخانه شد. 

دانلود پاورپوینت انواع گلخانه



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
پاورپوینت تراتریوم

پاورپوینت تراتریوم

دانلود پاورپوینت تراتریوم

پاورپوینت تراتریوم
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل3122 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل47

پاورپوینت تراریوم

تراریوم از نظر معنی، باغ مینیاتوری در یک جام می باشد. تراریوم کلکسیونی از گیاهان کوچک است که در ظرفهای محدود و شفاف رشد می کنند. به عبارت دیگر، تراریوم باغ کوچک و خانگی است که در ظرف شیشه ای نگهداری می شود. درست کردن تراریوم که با سرخس و یا دیگر گیاهان کوچک پر می شود یک راه عملی و جالب برای داشتن منظره ای مینیاتوری در خانه می باشد.

تاریخچه

(۱)تاریخچه تراریوم به دوران سلطنت ملکه ویکتوریا برمیگردد. وقتی که جستجوگران گیاهان عجیب و غریب را از سفرهایشان به سرزمینهایشان می بردند، آب و هوا برای رشد موفق این گیاهان خارج از منطقه ای محصور، بسیار نا مناسب بود. بنابراین جعبه های مخصوصی از شیشه ساخته شده بود برای کاشت این گیاهان نادر و کمیاب.

(۲)سال 1982 اولین تراریوم ساخته شد.

آن هم بر اثر تحقیقات جانبی یک دانشمند گیاه شناسی و عضو انجمن سلطنتی انگلیس دکتر ناتانیل وارد برای اینکه دگردیسی عده ای از پروانه ها را از نزدیک ببیند یک فضای زیستی در داخل محفظه شیشه ای ایجاد کرد و در آن گیاهان کوچکی پرورش داد به این ترتیب برای اولین بار از گیاهانی که ریشه در خاک دارند در یک محفظه شیشه ای استفاده شد.

دانلود پاورپوینت تراتریوم



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
کارآفرینی پرورش شتر مرغ

کارآفرینی پرورش شتر مرغ

دانلود کارآفرینی پرورش شتر مرغ

کارآفرینی پرورش شتر مرغ
پرورش شتر مرغ
دسته بندیطرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایلdoc
حجم فایل376 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل27

کارآفرینی پرورش شتر مرغ

مقدمه:

یكی از اساسی ترین مسائل بشری از بدو خلقت تا به امروز تامین نیاز های تغذیه ای انسان بوده است که با افزایش جمعیت فزونی یافته به طوری که انگیزه نخستین فعالیت های کشاورزی و دامپروری را قبل از انجام هر فعالیتی ، نزد انسان های نخستین ، ناشی از این نیاز مهم او بوده است  که با گذشت زمان تکامل یافته است.آدمی با استفاده از ابزار های ساده تا به امروز و با کمک فن آوری جدید ، از حیوانات وحشی و اهلی برای تامین نیازهای خود بهره برده است. اهلی نمودن حیوانات و پرورش آنها جهت استفاده از محصولات متنوع شان دیرینه چندین هزار ساله دارد. دانشمندان و پژوهشگران دنیا در حال مطالعه مستمر و یافتن شیوه های استفاده بهینه از دامها و افزایش کمی و کیفی محصولات آنها می باشند.از حدود صد سال پیش پرورش شتر مرغ با هدف بهره گیری از فراورده های آن و به دلیل ویژگی های خاص این پرنده ،به ویژه در قاره آفریقا به طور قابل توجهی مطرح بوده است.خصوصیاتی همچون مقاومت زیاد در برابر شرایط اقلیمی متفاوت ، ویژگی های تغذیه ای و کیفیت منحصر به فرد فراورده های آن مثل گوشت ، چرم و پر سبب شد تا از ابتدای دهه حاضر استقبال شایانی از تولید کنندگان در کشور های توسعه یافته ودر حال توسعه جهت پرورش و تکثیر شتر مرغ در سطح انبوه و به شکل صنعتی به وجود آید ، به طوری که در این زمان کوتاه مطالعات و فعالیت های گسترده ای در زمینه پرورش ، تغذیه ،اصلاح نژاد و بهداشت و بیماری های این پرنده صورت پذیرفته است.کشور ما نیز از این قافله مستثنا نبوده و در سال های اخیر از تولید کنندگان آن پشتیبانی های فراوانی صورت گرفته است.

فهرست

عنوان

صفحه

مقدمه                                    

1

تاریخچه                                   

2

اقلیم                                         

3

تغذیه                                        

3

مشخصات ظاهری                         

4

خصوصیات رفتار های فردی شترمرغ 

5

محصولات شترمرغ                    

6

سیستم های مدیریتی                      

7

فضاهای مورد نیاز                          

9

حصار کشی                                 

10

بیماری ها                                    

11

شتر مرغ و جاذبه های توریستی       

13

بهره وری                                  

14

هزینه های ثابت                            

15

درآمد                                         

16

در آمد یکساله                               

16

هزینه های زمین                            

17

حقوق ودستمزد پرسنل                    

18

برآورد هزینه سوخت و انرژی               

18

محوطه سازی                                

18

مواد غذایی مورد نیاز                      

19

هزینه غذایی جوجه های 3 ماهه        

19

وسایل نقلیه مورد نیاز                     

19

مجموع هزینه های جاری سالانه طرح  

20

ساختمانهای مورد نیاز                         

20

هزینه تعمیر و نگهداری و استهلاک         

21

هزینه های ثابت و متغیر                   

21

تعیین نقطه سر به سر                      

21

منابع و مواخذ                                  

22

دانلود کارآفرینی پرورش شتر مرغ



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
کارآفرینی - الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه

کارآفرینی الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه

دانلود کارآفرینی - الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه

کارآفرینی  الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه
مهر مـــراغـــه
کارآفرینی  الكـــل صنعتـــی 
الكـــل صنعتـــی
دسته بندیطرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایلdoc
حجم فایل30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل40

کارآفرینی - الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه

دیبـــاچه

قسمت اول : چگـونگـی تحقیـق و بررسـی در مـورد پـروژه

از آنجائیكه همكاریهای خوب و صمیمانه‌ای از طرف استاد گرامی صورت می‌گرفت اینجانب را برآن داشت تا هر چه درتوان دارم به كار ببرم و راه را برای حل مشكلات هموار نمایم و تمام تلاش خود را به كار ببرم تا این پروژه را آنچنان تهیه كنم كه برای افراد دیگر مثمرثمر و راهنمای مناسبی برای دانشجویان علاقه‌مند به این كار باشد .

در این تحقیق و پژوهش مسائلی چون و چگونگی ثبت شركت از شروع تا راه‌اندازی و بعد از آن مرحله سوددهی و سودآوری شركت مورد بررسی قرار گرفته است . پیش بینی مشكلاتی كه بعد از راه اندازی شركت ممكن است به وجود بیاید و راهكارهای مناسبی كه به این مشكل‌ها اتخاذ شده است میتواند مدیران را در امر تصمیم‌گیری مناسب و معقولانه راهنمایی نماید .

برای تهیه و تنطیم این پروژه به دلیل عدم دسترسی به یكسری از آمار و ارقام مناسب برخود واجب دانستم تا دانستنی‌های مورد نیاز را از طریق پژوهش‌های علمی و گفتگوهای تجربی از افراد كاردان و كارشناس جمع‌آوری كرده تا این تحقیق ناقابل را به صورت روشن كه حاوی مطالب آموزنده‌ای است تكمیل و به حضور استاد محترم تقدیم نمایم .

تكمیل این پروژه ماهها به طول انجامید و اینجانب برای تهیه این پروژه براساس برنامه خاص و مشخص توانستم تمام سرفصل‌هایی را كه توسط استاد بزرگوار درنظر گرفته شده بود و پیش بینی كرده در این پروژه مطالبی را در مورد آنها ارائه نموده و بگنجانم .

مـراحـل مقـدمـاتی طـرح

نام طـرح : تولیـــدی الكــل صنعتــی

مـوقعیـت طــرح

بنابه وجود نیاز این محصول در سطح استان و ارزش اقتصادی آن در سطح جامعه و جواب دادن منطقه از نظر خاك و آب و هوا و … و نیز نزدیك بودن به مواد اولیه این كارخانه كه از طریق كارخانجات قند میاندوآب ، پیرانشهر ، مهاباد ، اراك ، قزوین و استفاده بهینه از تفاله چغندرقند در این كارخانه می‌تواند از موقعیت مثبت و ثمربخش این طرح نام برده

 

نحـوه فعـالیت طــرح

جمع‌آوری اطلاعات ، تأیید مراحل اجرایی ، انتخاب افراد ، تملك ، خرید ماشین‌آلات و ساختمان و … كه در نموداری بنام گانت نمایش داده میشود .

 

توضیحـات جـانبی جـدول گـانت

1-  جمع‌آوری اطلاعات : با توجه به گستردگی شركت و مهم بودن اطلاعات اولیه ، سعی شده است اطلاعات بطور دقیق و منظمی تهیه شود برای همین منظور با افراد كاردان و با تجربه در این رابطه مشورت و گفتگو شده است . طبق برآوردها ، زمان لازم برای جمع‌آوری اطلاعات حدود سه ماه به طول انجامید .

2-  تعیین و انتخاب محل كارخانه : با توجه به اطلاعات موجود ، تعیین و انتخاب مكان كارخانه از حساسیت خاصی برخوردار است كه از نظر محیط زیست ، جنگل بانی و بازدهی آزمایشات آب و خاك و … جواب داده باشد تا بتوان زمین مورد نظر را خریداری كرد .

3-  تأیید مراحل اجرایی طرح : با توجه به آگاهی خود نسبت به قوانین حاكم بر تأسیس شركت و مساعد دیدن شرایط لازم جهت تأسیس شركت به اداره ثبت شركتها رجوع كرده و شركت را به ثبت می رسانیم كه این مرحله مدت شش ماه بطول انجامیده است .

4-  خرید زمین كارخانه : در این مورد به طوری كه قبلاً نیز اشاره شد پس از بررسی لازم و 
جواب دهی از نظر آب و خاك و … و بلامانع بودن زمین موردنظر از سوی اداره محیط زیست و جنگل بانی و همچنین درجه سه بودن زمین موردنظر ، در مورد خرید زمین اقدام می‌شود كه این مرحله نیز مدت شش ماه بطول انجامیده است .

5-   خرید ساختمان اداری : ساختمان اداری كارخانه با توجه به میزان بازدهی كارخانه و ارزش تولیدات و صادرات و فروش و همچنین پرسنل موجود و موردنیاز محل مناسب در سطح شهر خریداری میشود .

6-  استخدام افراد اداری : استخدام افراد نیز یكی از مراحل مهمی است كه با گزینش صحیح ، افراد مجرب و با كارآیی بالا انتخاب می شوند با توجه به اینكه تعداد افراد مورد نیاز جهت كار اداری به جز مدیر عامل ، افراد دیگری بود انتخاب شدند .

7-   تحویل زمین كارخانه به پیمانكار جهت احداث ساختمان كارخانه و تأسیسات : بعداز مطالعات در مورد ساختمان كارخانه و نحوه نصب دستگاههای مورد نیاز و كارهای مربوط به نقشه كشی و غیره و انتخاب مهندسان مجرب ، كل زمین كارخانه برای احداث به شركت پیمانكاری پگاه كه از طریق مناقصه عمومی پذیرفته شده بود واگذار گردیده .

8-  طرح خط تولید : بعداز بازرسی و بررسی لازم و با استفاده از استانداردهای بین‌المللی طرح خط تولید مناسبی را انتخاب و طراحی می نمائیم .

دانلود کارآفرینی - الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

دانلود کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک
 مدیران و سازمانهای ارگانیک
سازمانهای ارگانیک
کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران
دسته بندیطرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایلdoc
حجم فایل47 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل29

کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک

مقدمه

بسیاری از مدیران منابع انسانی و مدیران ارشد سازمانهای اداری ، آموزشی ، صنعتی و بازرگانی در ارتباط با كاهش عملكرد و كارآیی كاركنان و سازمان ، همواره خود را بامشكلاتی مواجه می بینند و طبعا سوالاتی برایشان مطرح می شود:

چگونه می توان عملكرد كاركنان و به تبع آن كارآیی و اثربخشی سازمان را افزایش داد؟

* چگونه می توان به نیازهای انسانی كاركنان در راستای افزایش رضایت شغلی آنان پاسخ گفت ؟

* چگونه می توان ناسازگاری میان خود و كاری كه انجام می دهد كاهش داد؟

* راههای مقابله با مشكلات انسانی - كه در كاهش عملكرد آنان و سازمان موثرند -مانند غیبت كاری و ترك خدمت ، كیفیت ضعیف كار، ناخشنودی و... كدامند؟

* آیا افزایش حقوق راه حل است ؟ یا آنكه باید به دنبال راههای دیگری چون تجدیدسازمان و تشكیلات ، ایجاد محیط مناسب كار، بهبود مدیریت یا اساسا بهبود ماهیت مشاغل در راستای پاسخ به نیازهای كاركنان بود؟

باتوجه به اینكه زیرمجموعه های نظام مدیریت منابع انسانی در هرسازمان و موسسه به طور زنجیروار و نظام مند به یكدیگر مرتبط بوده و تعامل مستمر دارند لذا هریك ازفرآیندهای مربوط به شغل و شاغل باید به طور متناسب و متوازن درنظر گرفته شوند، درغیر این صورت حتی اگر نیروی انسانی جذب شده ، آموزش دیده ، مهارت یافته و خوب نگهداری شده براساس ویژگیهای شغلی و عوامل انسانی به كار گرفته نشوند، تمام كوششهای مدیران منابع انسانی و سازمانها بیهوده بود و تمام دلسوزیها نقش بر آب خواهد شد.

می دانیم مشاغل سنگ زیربنای هر سازمان و پیونددهنده سازمان و منابع انسانی آن هستند. مشاغل باید نمایانگر منابع درآمدی كاركنان و ابزار پاسخگویی به سایر نیازهای انسانی آنان نیز باشد. برای اینكه سازمان و كاركنان به این منافع دست یابند باید مشاغل ،كیفیت زندگی كاری بالا را فراهم سازند. حصول كیفیت زندگی كاری بالا مستلزم آن است كه مشاغل به خوبی طراحی شوند. طراحی مجدد شغلی اثربخش كه هم بر كارآیی و هم بر كیفیت زندگی كاری اثر می گذارد باید منطبق بر نیازهای عامل انسانی و ویژگیهای رفتاری باشد، در این صورت نقش متخصصان و مدیران منابع انسانی - كه پیچیده تر ومهمتر از مدیریت مواد خام یا مدیریت مالی است - آن است كه تصمیم بگیرند چه ویژگیها، نیازها و تفاوتهای رفتاری كاركنان بر عملكرد آنها و سازمان اثر می گذارند وبتوانند توازنی مطلوب بین عوامل شغلی و عوامل رفتاری منطبق بر نیازهای كاركنان برقرار سازند.


دانلود کار آفرینی و تاثیر آن بر مدیران و سازمانهای ارگانیک



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
پاورپوینت آب و خاک و گیاه

پاورپوینت آب و خاک و گیاه

دانلود پاورپوینت آب و خاک و گیاه

پاورپوینت آب و خاک و گیاه
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل476 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل42

پاورپوینت آب و خاک و گیاه

• پتانسیل آب

• آب قابل استفادهٔ خاک

• جذب و حرکت آب

• تبخیر و تعرق (Evapotransopiration)

• عوامل محیطی مؤثر بر تبخیر و تعرق

• عوامل گیاهی مؤثر بر تبخیر و تعرق

• تبخیر و تعرق بالقوه(Potential evapotranspiration)

• باعث آبگیرى (Hydration)، خنثى‌سازى (Neutralization)، بار الکتریکى روى مولکول‌هاى کلوئیدى مى‌شود. در مورد آنزیم‌ها، آبگیرى موجب حفظ ساختمان آنزیم و تسهیل فعالیت‌هاى کاتالیزورى آن مى‌گردد.

 • ماده خام فتوسنتزى فرآیندهاى هیدرولتیکى و سایر واکنش‌هاى گیاهى را تشکیل دهد.

 • تبخیر آب (تعرق) موجب خنک شدن گیاه مى‌گردد.   

دانلود پاورپوینت آب و خاک و گیاه



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
پاورپوینت توق

پاورپوینت توق

دانلود پاورپوینت توق

پاورپوینت توق
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل1151 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل25

پاورپوینت توق

توق

Xanthium strumarium

(Common cocklebur) (Heart leaf cocklebur)

علف هرزی یكساله و از خانواده Asteraceae كه از طریق بذر تولید مثل می كند،دارای ریشه های زیرزمینی و منشعب بوده و كل گیاه ظاهری پشم آلود دارد.ساقه های گیاه بالارونده و منشعب و شیاردار و زبر می باشند. برگهای این گیاه متناوب بوده مثلثی تا قلبی شكل است،هر دو طرف برگ زبر است،برگ دارای دمبرگ طویل است.گلها كوچك و دارای گلهای نر و ماده مجزا از یكدیگر می باشند.كپسول بذر چوبی است. دارای تعداد زیادی زوائد قلاب مانند روی كپسول است و در انتهای كپسول بذر دو زوائد خارمانند دیده میشود.درهر كپسول دو حجره وجود دارد كه محتوی بذرهای قهوه ای رنگ تیره،استوانه ای شكل و مسطح و نوك تیز می باشند.

توق ماده Hydroquinone تولید می کند که باعث نفری و تورم کبد در دام می شود.

توق از علفهای هرز مزارع توتون،چغندرقند، پنبه، ذرت، گندم،جو، نیشكر،باغهای میوه، سبزی وصیفی واراضی بایر است.

دانلود پاورپوینت توق



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ

کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ

دانلود کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ

کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
 زمینه تولید پودر تخم مرغ
کارآفرینی طرح یک شرکت
دسته بندیطرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایلdoc
حجم فایل3405 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل162

کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ

قسمتی از متن:

مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را بر شمرد:

  1. نگهداری پودر تخم مرغ به مدت طولانی تر از نگهداری تخم مرغ تازه
  2. استفاده آسان تر در صنایع مختلف
  3. حجم کم آن نسبت به تخم مرغ تازه
  4. وجود سفیده و زرده هریک جداگانه و همین طوربه صورت ترکیبی
  5. جلوگیری از آلودگی های ثانویه
  6. کنترل آسان تر در صنایع مورد استفاده و ...

تخم مرغ ها از سرد خانه بیرون آورده شده وزن می شود. تخم مرغ ها ی کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده می شود. تخم مرغ های فاسد جدا سازی شده حذف می گردد. شکستن تخم مرغ ها می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد. یک کارگر ماهر می تواند 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. در مواردی که تعداد تخم مرغ ها زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده تخم مرغ جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومن در تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم مرغ کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زردÙ‡ ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای 64 تا66 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک 150 تا 200 درجه سانتی گراد است.

پودر نهایی 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن 0/3 تا 0/35 گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.

شركت گل پودر تخم مرغ ایران  با بكارگیری پیشرفته‌ترین تكنولوژی تولید پودر تخم‌مرغ مطابق با استانداردهای جهانی انواع پودرهای تخم‌مرغ خالص و فرموله شده را جهت صنایع غذایی مختلف تولید خواهد نمود.

فهرست مطالب

چکیده طرح......................................................................................................................................................... 4

فصل اول :     مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه........................................................................................... 5

1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ......................................................................................................... 9

2-1- انواع پودر تخم مرغ............................................................................................................................ 11

مزیت‌های استفاده از پودر كامل تخم‌مرغ مخصوص فرآورده‌های آردی...................................................... 14

3-1- نکاتی در مورد تخم مرغ.................................................................................................................... 20

رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟........................................................................................................ 28

5-1- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند......................................................... 33

6-1- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی........................................................................ 36

8-1- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ............................................................................................................. 44

9-1- معرفی محصول.................................................................................................................................. 45

10-1- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ......................................................................................... 46

11-1- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ..................................................................................... 46

12-1- قابلیت نگهداری............................................................................................................................... 47

13-1- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات..................................................................................... 48

14-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید)............................. 49

15-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در  استان/شهرستان(طرح های در دست اجراﺀ)......... 49

فصل دوم :    مروری بر خط تولید محصول........................................................................................................ 51

1-2- فریز ، یخچالی و خشك كردن (تولید پودر )...................................................................................... 54

2-2- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ...................................................................................... 55

3-2- مروری کلی بر روش تولید................................................................................................................. 58

4-2- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید............................................................................ 63

فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .)................................................................................................ 65

1-3- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز.................................................................................... 66

2-3-       لیست تجهیزات اداری مورد نیاز.................................................................................................... 67

3-3- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه..................................................................................................... 68

4-3- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه....................................................................................... 69

5-3- مواد اولیه مور نیاز............................................................................................................................... 69

6-3- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی....................................................................................................... 70

فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی)................................................................................................... 71

1-4- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز......................................................................... 72

2-4-       برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز......................................................................................... 73

3-4- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه................................................................................ 74

4-4- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه.......................................................... 75

5-4- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز.......................................................................................................... 76

6-4- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی....................................................................................................... 77

7-4- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی.................................................................................................... 77

8-4- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری............................................................................................... 78

9-4- برآورد سرمایه ثابت............................................................................................................................ 79

1-9-4- هزینه های سرمایه ای................................................................................................................ 79

2-9-4- هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................... 79

10-4- برآورد سرمایه در گردش................................................................................................................. 80

11-4- نحوه سرمایه گذاری......................................................................................................................... 80

12-4- برآورد هزینه استهلاک..................................................................................................................... 81

13-4- برآورد هزینه های تولید سالیانه......................................................................................................... 82

14-4- قیمت تمام شده محصول.................................................................................................................. 83

15-4- محاسبه فروش کل............................................................................................................................ 83

16-4- محاسبه نقطه سربه سر........................................................................................................................ 84

17-4- محاسبه دوره بازگشت سرمایه.......................................................................................................... 85

18-4- سود و زیان ویژه............................................................................................................................... 85

فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ........................................................................................................... 86

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران..................................................................................................... 88

پیشگفتار....................................................................................................................................................... 91

ویژگیهای پودر تخم مرغ.............................................................................................................................. 93

جدول شماره 2 ـ حد مجاز آلودگیهای میكروبی پودر تخم مرغ.................................................................. 95

6 ـ بسته بندی و نشانه گذاری..................................................................................................................... 112

راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص)...................................................................................................... 114

اساسنامه........................................................................................................................................................... 127

فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . .......................................................................................................... 147

دانلود کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ



ادامه مطلب...
ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]