سایت بهترین ابزار


تحصیل در ایتالیا

تحصیل در ایتالیا - تشکیل پرونده دانشجویی 1

همانطور که در پست مدرسه ایتالیایی گفتیم؛ یکی از راههای متقاضیان تحصیل در ایتالیا برای اخذ پذیرش از دانشگاههای ایتالیا و دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا شرکت در دوره‌های فراگیری زبان ایتالیایی مدرسه ایتالیایی است. شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها، در صورت کسب مدرک زبان لازم (B1 ایتالیایی) جهت دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی به سفارت ایتالیا معرفی می‌شوند. برای تشکیل پروندۀ دانشجویی در دانشگاههای ایتالیایی‌زبان کشور ایتالیا چه مدارکی را تحصیل رایگان در ایتالیا باید به مدرسه ایتالیایی ارائه کرد؟

دوره کارشناسی

1- ترجمه ایتالیایی دیپلم دوره متوسطه و مدرک پیش‌دانشگاهی + ریز نمرات دیپلم متوسطه و پیش‌دانشگاهی یا ترجمه دیپلم و کاردانی + ریز نمرات (که به تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد)

2- اصل تأییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی (با تأیید اداره کل آموزش و پرورش استان محل تحصیل) یا اصل تأییدیه دیپلم و کاردانی که باید از دفاتر پیشخوان دولت یا دارالترجمه‌هایی که مدارک را ترجمه کرده‌اند، تقاضا کرده و به آدرس مدرسه ایتالیایی (خیابان لواسانی - نبش خیابان سعیدی – پلاک 47 – کدپستی 1954643113) ارسال شوند.

توضیح: مدارک موقت به هیچ‌وجه مورد قبول نیست.

3- ترجمه ایتالیایی شناسنامه با تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه

4- عکس 4*3 (3قطعه پشت‌نویسی شده؛ اسم، فامیل و شماره پاسپورت به زبان لاتین)

5- کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت (2نسخه روی برگه A4/پاسپورت باید حداقل تا پایان آوریل سال بعد معتبر باشد)

6- رزومه شخصی Curriculum Vitae (تایپ‌شده و تنها به زبان ایتالیایی قابل قبول است)

7- پرینت انتخاب رشته که از سایت زیر باید تهیه کرد و دانشجو باید آن را امضاء کند:

http://offf.miur.it/pubblico.php/ricerca/show_form/p/miur

8- مدرک زبان ایتالیایی و یک نسخه کپی از آن (فقط مدرک A2 CILS دانشگاه SIENA یا مدرک B1 مدرسه ایتالیایی مورد تأیید است)

9- کپی از همه مدارک ترجمه شده به زبان ایتالیایی و مدارک فارسی (1نسخه)

[طول دوره کارشناسی در دانشگاههای ایتالیا 3سال است]

گروه مشاوران تحصیلی امیدار پاسخگوی سؤالات شما در زمینه تحصیلات بین‌المللی است:

021-88457035-88457242



ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
[ ]