سایت بهترین ابزار


تاريخ : ۴ تير ۱۳۹۵
خورش آلبالومواد لازمآلبالو پاک کرده بدون هسته 500 گرممرغ ( بدون استخوان) 300 گرمشکر 200 گرمپیاز 1 عدد متوسطنمک ، فلفل به مقدار لازمآبلیمو یا نارنج به مقدار لازمدستور غذاآلبالو را بعد از پاک کردن داخل یک قابلمه لعابی بریزید ، لا به لا شکر بپاشید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذاریدمرغ را همراه پیاز درسته و 4 لیوان آب بپزیدبعد از پختن مرغ، پیاز را بیرون بیاورید و دور بیندازید . آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذاریدمرغ را به صورت ژولین ( کبریتی بلند ) خرد کنید و در مقداری روغن به مدت 6 تا 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شودمقداری نمک و فلفل به مرغ بزنید تا مزه دار شود . بعد از سرخ شدن مرغ نیمی از آب مرغ را روی آن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم و درب بسته کمی غلیظ شودآلبالو را با همان قابلمه لعابی روی حرارت بگذارید و بقیه آب مرغ را به آن اضافه کنید . ترشی یا شیرینی آلبالو را اندازه کنید و در صورت لزوم از چاشنی مورد نظر ( آبلیمو یا آب نارنج ) استفاده کنید، با درب باز و حرارت متوسط بگذارید تا آلبالو داخل آب مرغ به مدت 30 دقیقه بپزد تا آب آن چیده شودبعد از چیده شدن آب آلبالو ، آلبالو را به مرغ اضافه کنید و خورش را به آرامی هم بزنیددرب قابلمه خورش را ببنید و 30 تا 40 دقیقه زمان دهید تا خورش به آرامی جابیفتدهنگام سرو در صورت نیاز مقداری آبلیمو یا آب نارج به خورش اضافه کنید و خورش را در ظرف مناسب سرو کنیدنکات قابل توجهاین خورش با این مقدار مواد، طعم نسبتا ترشی دارد . در صورت تمایل به ترش تر یا شیرین تر شدن خورش مقدار شکر یا چاشنی ترش را به دلخواه تغییر دهید .این خورش با این مقدار مواد، طعم نسبتا ترشی دارد . در صورت تمایل به ترش تر یا شیرین تر شدن خورش مقدار شکر یا چاشنی ترش را به دلخواه تغییر دهید .این خورش با این مقدار مواد، طعم نسبتا ترشی دارد . در صورت تمایل به ترش تر یا شیرین تر شدن خورش مقدار شکر یا چاشنی ترش را به دلخواه تغییر دهید .این خورش با این مقدار مواد، طعم نسبتا ترشی دارد . در صورت تمایل به ترش تر یا شیرین تر شدن خورش مقدار شکر یا چاشنی ترش را به دلخواه تغییر دهید .این خورش با این مقدار مواد، طعم نسبتا ترشی دارد . در صورت تمایل به ترش تر یا شیرین تر شدن خورش مقدار شکر یا چاشنی ترش را به دلخواه تغییر دهید .این موادبرای تعداد4نفراست وغذای انتخابی شمادرمدت 120دقیقه آماده میشود...

ارسال توسط اشكان پويان
نظرات (0)
[ ]